Geluid van de patrijs

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Deel als je dit een leuk artikel vindt!

Het is februari en we gaan langzamerhand weer richting de lente. De  patrijzen zijn de eerste die in de gaten hebben dat de dagen weer langer worden. De kluchten vallen uit elkaar en de mannetjes gaan op zoek naar een partner en een territorium. Direct na zonsondergang laten zij hun typische geluid horen.

Nieuwsgierig naar het geluid?

Vroeger klonk dit  overal in Salland. De vraag is of dat nog zo is? Patrijs van Salland gaat uitgebreide avond tellingen uitvoeren tussen nu en eind maart. Interesse om mee te doen? Meld je aan via info@patrijsvansalland.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ 5 = dertien

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>